Celý svet šalie! Japonský tvarohový koláč len s 3 ingredienciami!


Radi jete tvarohový koláč?

 Ak áno, tak tento recept budete milovať! 

Tento recept je perfektný v tom že nezaťažuje ľudský organizmus a nie je nejako extra bohatý. Čo je na tom najlepšie je fakt že je to nebíčko v papuľke a môžete ho pripraviť za menej ako hodinu.




Budete potrebovať 3 jednoduché ingrediencie po ktoré si môžete zájsť do supermarketu a následne šup šup domov kde si z nich pripravíte fantastický tvarohový koláč!

Nasledujte tieto pokyny:)

Čo potrebujete?

        3 vajcia

        120g bielej čokolády (zdravšia alternatíva ktorú môžete použiť je horká čokoláda)

        120g tvarohu (izbovej teploty)

Postup:
Najprv oddeľte bielka od žĺtkov. Vyšľahájte si bielka a ponechajte v chladničke. Nastavte rúru na 170 stupňov. Bielu čokoládu roztopte na pare. Po tom ako je čokoláda roztopená ju odstavte. Po tom ako vychladne ju musíte pridať do tvarohu (tvaroh by mal mať izbovú teplotu). Následne pridajte žĺtka a premiešajte s lopatkou. Vyberte vyšlahané bielka z chladničky. Teraz musíte s plastovou lopatkou alebo špachtľou zmiešať jemný tvaroh, čokoládu a žĺtka
 so snehom.


Rozotrite olej po pečiacej forme alebo použite pečiaci papier a vlejte zmes. Zdvihnite ho a položte niekoľkokrát aby ste odstránili všetok vzduch. 

Pozor aby ste koláč nepripiekli počas pečenia. Do veľkého pekáča vlejte horúcu vodu a menší pekáč v ktorej je zmes následne vložte doňho.

Pečte počas 15-tich minút na 170 stupňov, potom 15 minút na 160 stupňov. 

Následne vypnite rúru a nechajte  koláč v rúre dôjsť počas nasledujúcich 15-tich minút.

 Potom ho vyberte z rúry a nechajte ho vychladnúť.

 Posypte ho cukrom.



Dobrú chuť!

 Ak vám chutil tak nezabudnite zdieľať tento skvelý recept o ešte skvelejšom koláči!


Ďakujeme!